Facaderenovering i Ryomgård og Rønde på Djursland

En professionel facaderenovering tjener flere formål. Rent æstetisk giver det hele bygningen et nyt frisk look, men der er også mere praktiske fordele ved at give facaden en kærlig behandling. En facaderenovering eller -behandling kan nemlig forlænge bygningens levetid betydeligt og beskytte mod vind og vejr, hvilket er et kæmpe plus i det ustadige danske vejr.

Hos Murerfirmaet LS Byg kan vi klare det meste inden for facaderenovering, og der hvor vi ikke er eksperter, gør vi brug af vores mange samarbejdspartnere, så du er sikret et flot resultat til konkurrencedygtige priser. 

Om du ønsker en fuld renovering, pudsning af væg eller mur, vandskuring af mursten eller andre mindre eller større reparationer er LS Byg et sikkert valg. Facaderenovering kan også kombineres med efterisolering eller hulmursisolering, som også giver dig mulighed for at spare på varmeregningen!

Facaderenovering i Ryomgård og resten af Jylland

Vi holder til i Ryomgård på Djursland og kører jævnligt i store dele af Jylland. Vi lader os dog ikke begrænse, så kontakt os gerne med din opgave uanset hvor i landet du bor. Vi kan altid fanges på telefon 42 42 75 00, og vi kommer med glæde ud og kigger på din facade, mur eller væg og rådgiver om hvilken løsning, der kan være den bedste for dig.

Facaderenovering

Kontakt os for et uforpligtende tilbud