Nybyg og tilbyg

Drømmer du om at få bygget nyt eller bygget til? Hos Murerfirmaet LS Byg har vi stor erfaring med både nybyg og tilbyg, så du kan roligt kontakte os med dit næste projekt.

I samarbejde med vores dygtige samarbejdspartnere varetager vi gerne delentreprise eller totalentreprise, hvor vi står for al koordinering mellem de forskellige faggrupper, der er involveret i et større byggeprojekt. De mindre opgaver kan vi naturligvis også tage os af så tøv ikke med at kontakte os – uanset om der skal bygges et helt nyt hus, en garage, en udestue eller en anden tilbygning. Med mange forskellige opgaver i bagagen rådgiver vi dig gerne om dine forskellige muligheder for tilbyg og nybyg. Hos LS Byg lægger vi stor vægt på god kommunikation og klarlægger hele projektet inden vi går i gang med arbejdet. Det sikrer gennemsigtighed i hele processen – og et slutresultat som du bliver 100 % tilfreds med.

LS Byg er garant for god kvalitet til aftalt tid, og vi er først tilfredse, når du er tilfreds. Kontakt os her eller på telefon 42 42 75 00 til en snak om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud.

Nybyg og tilbyg

Kontakt os for et uforpligtende tilbud