Nyt badeværelse i Ryomgård nær Rønde på Djursland

Drømmer du om et nyt badeværelse? Hvis du er træt af dit gamle badeværelse, så har vi erfaringen, ekspertisen og det gode håndværk til imødekomme dine ønsker og behov.

Hvor nogen ønsker at rive det gamle ned og bygge helt nyt op, er det for andre nok med en renovering af det eksisterende, udskiftning af fliser og klinker eller andre småreparationer. 

Derfor kan det være en god idé at tage os med på råd, når badeværelset trænger til en kærlig hånd. Vi er altid klar på telefonen til en samtale om dine ønsker og til at besvare alle de spørgsmål, som du kunne have i forhold til en renovering af badeværelset eller andre mureropgaver.

LS Byg er med dig hele vejen fra rådgivning til udførelse af drømmebadeværelset. Vi har desuden en lang række professionelle samarbejdspartner, der gør det muligt for os at tage hånd om hele arbejdet uanset størrelsen på opgaven. Læs også mere om vores murerarbejde, nybyg og tilbyg eller facaderenovering.

Vi overholder altid vores aftaler om både tid og pris og leverer høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Kontakt os i dag på 42 42 75 00 for en samtale om dit nye badeværelse og få et uforpligtende tilbud med det samme.

Nyt badeværelse

Kontakt os for et uforpligtende tilbud